NOTICE Notice: This is an old thread and information may be out of date. The last post was 158 days ago. Please consider making a new thread.
Page 2 of 9 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 21 to 40 of 170

  Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: ethone/Virtua_LM: Fuji Speedway 2012 v1.04

  1. #21
    RCRacing's Avatar

     rFactor 2 Validated PC Specification Facebook profile 

    Registered
    Nov 2011
    Location
    Seattle,Wa
    Quote Originally Posted by ~IsR~Barabba View Post
    thanks a lot, I will insert in the next update of our Mod ~IsR~Custom Server


    Babs
    Nice Babs. Look forward to it You rock

  2. #22
    RCRacing's Avatar

     rFactor 2 Validated PC Specification Facebook profile 

    Registered
    Nov 2011
    Location
    Seattle,Wa
    And of course tx ethone for your work

  3. #23
    Marco Bijl's Avatar

     rFactor 2 Validated PC Specification @marcobijl76 Where I race 

    Registered
    Dec 2011
    Location
    Spijkenisse, The Netherlands
    Thanks for the official release Ethone. It was a pleasure working with you on this one Looking forward to future releases and cooperations!

  4. #24
    B1K3R's Avatar

     rFactor 2 Validated PC Specification 

    Registered
    Apr 2012
    One of my all time favorite tracks!!!! Thank you!!!!!!!

    I've downloaded it yesterday and tried it. Loved it and all seemed good!

    Cheers

  5. #25
    Nestor A Bogo's Avatar

     rFactor 2 Not Validated PC Specification 

    Newer Member
    Mar 2012
    Location
    Argentina
    WOW..... thanks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. #26
    easyt's Avatar

     PC Specification 

    Newer Member
    Apr 2012
    Location
    Melbourne, Australia
    great track!!
    what lap times are you all getting with a GTR?

    im stuck on a high 1:37.

  7. #27
    argo0's Avatar

     PC Specification LiveRacers Driver Page 

    Registered
    Jan 2012
    Thank you very much for your work. Unfortunately, I get terrible framerate drops here even after lowering Track detail and shadows to low and off. It performs much worse than the other tracks I have and, whilst I realise AMD Athlon 250 x2 3.4 and HD4850 512mb and 4gb Ram isn't high spec, I can run all other tracks full track detail, high texture, medium everything else, 8 x AA 16 AF 1360x768, everything on except wind motion and environment ref, 29 AI and still get 25fps race start with 45-65fps in race. Here, it drops to less than 10fps for a lot of the lap. Thing is, it runs same fps as other tracks when I'm not experiencing these massive drops in fps 2 or 3 times per lap for about 5-10 seconds. This sort of fps drop is very rare on my pc luckily, including Crysis, GTA4 etc med to high as with rfactor 2.
    So, I don't understand why this track has this problem for me. Any advice welcomed, and also, well done its very good but unplayable for me even alone on track no shadows low track detail and no AA.
    p.s. the curbs are great.
    Last edited by argo0; 04-13-12 at 11:34 AM.

  8. #28
    Mydriaz's Avatar

     PC Specification 

    Registered
    Jan 2012
    Location
    Paris - France
    looks great !
    Thank you very much.
    -=Mydri@z=-

  9. #29
    Vevex's Avatar

     PC Specification Where I race Modding Group: Enduracers 

    New Member
    Jan 2012
    Location
    Le Mans
    Thank you very mutch Ethone

  10. #30
    ethone's Avatar

     rFactor 2 Validated PC Specification rF2 Rank Laptimes Modding Group: virtua_lm 

    Registered
    Nov 2011
    Location
    Düsseldorf, Germany
    Quote Originally Posted by easyt View Post
    great track!!
    what lap times are you all getting with a GTR?

    im stuck on a high 1:37.
    On a fully rubbered-in track I managed a 1.35.336.

    Here's my fairly basic setup: NissanGTR-base03.svm

  11. #31
    Leonardo1962's Avatar

     PC Specification 

    Registered
    Feb 2012
    Location
    Germany
    Great jop


  12. #32
    MJP's Avatar

     rFactor 2 Validated PC Specification 

    Registered
    Oct 2010
    Location
    UK
    Quote Originally Posted by argo0 View Post
    Thank you very much for your work. Unfortunately, I get terrible framerate drops here even after lowering Track detail and shadows to low and off. It performs much worse than the other tracks I have and, whilst I realise AMD Athlon 250 x2 3.4 and HD4850 512mb and 4gb Ram isn't high spec, I can run all other tracks full track detail, high texture, medium everything else, 8 x AA 16 AF 1360x768, everything on except wind motion and environment ref, 29 AI and still get 25fps race start with 45-65fps in race. Here, it drops to less than 10fps for a lot of the lap. Thing is, it runs same fps as other tracks when I'm not experiencing these massive drops in fps 2 or 3 times per lap for about 5-10 seconds. This sort of fps drop is very rare on my pc luckily, including Crysis, GTA4 etc med to high as with rfactor 2.
    So, I don't understand why this track has this problem for me. Any advice welcomed, and also, well done its very good but unplayable for me even alone on track no shadows low track detail and no AA.
    p.s. the curbs are great.
    This track seems to use more VRAM than other tracks. Using my normal settings most stuff LOW or OFF @1680x1050 25AI I use ~ 480MB VRAM with Nissans at Mills, at Fuji this rises to ~730MB.

    I tried your settings (1280x800 was nearest res I could get) and at Mills I'm using ~810 and at Fuji it hits 1GB but I don't get the single figure FPS you're getting but I think that's a combination of my CPU and rF2 liking Nvidia cards a little better than AMD ones. Your settings completely exhaust the local VRAM and push the system into how well it manages non-local VRAM usage, at some point the FPS is going to tank.

    I also tried your lower settings (alone/no shadows/no AA/low track detail), at Mills I use ~345MB and at Fuji ~613MB (local VRAM completely exhausted again) but I get a solid 60FPS (vsync) all round the track, looks like your CPU could be letting you down here.

  13. #33
    argo0's Avatar

     PC Specification LiveRacers Driver Page 

    Registered
    Jan 2012
    Thanks for looking into it MJP. Jolly decent of you. So its just a step too far for me regardless of settings you reckon.
    Well, what is it about this track that uses more vram? And is it possible, with updates to the game, that this will fall within my reach? Would upgrading to a 1mb graphics card, and going a step or two up the GPU chart on Toms hardware, sort me out dya think? Is there anything else I could try on my current hardware? Any opinions welcome.

  14. #34
    jaysdaman's Avatar
     

    New Member
    Apr 2012
    Thanks for the track. Heaps of fun to drive. The only thing I noticed is the AI seem a bit less competitive that at other tracks. Please don't get me wrong this is just an observation and not in anyway saying anything bad about the great work...Thanks again for your efforts.

  15. #35
    fedexpress's Avatar
     

    Newer Member
    Jan 2012
    thanks Ethone!

    I think people should donate money for work like this, at the current rate (without donations and incentive) rf2 will never be finished/released.

    I've pretty much been playing rf2 beta for 4 months without much difference...

    If you look at PCARS development (yes i know they are bigger company), they release so much new content every week.

    The longer it takes rf2 to come out with more content, the more people will move away to other sims...

    Just my 2cents

  16. #36
    Ricoo's Avatar
     

    Registered
    Jan 2012
    Thanks for sharing. I hope it will be used online.

  17. #37
    Davy TASB's Avatar

     rFactor 2 Validated PC Specification 

    Registered
    Oct 2010
    Got a graphics issue on this track which I've noticed doesn't exist on someone else's video. Have tried latest official and beta NVidia drivers and have tried switching FXAA and HDR on and off.

    Any ideas?


    GRAB_003.JPG

    GRAB_004.JPG
    Last edited by Davy TASB; 04-15-12 at 04:32 AM.

  18. #38
    Maug's Avatar

     rFactor 2 Validated 

    Registered
    Mar 2012
    I have this on every track in the game too, not just on this one.

    Thanks for the track by the way.

  19. #39
    Hazi's Avatar

     rFactor 2 Validated PC Specification 

    Registered
    Jan 2012
    Location
    Austria
    Always thought that is the "heat of the track" special effect I read somewhere here at the forum? - have it in every track I drove.

  20. #40
    DerKutscher's Avatar

     rFactor 2 Validated PC Specification Where I race 

    Registered
    Sep 2011
    Location
    Bünde,Germany
    Very nice track! But I also have problems. All other routes no problems. But here I get 2-3 sec Laggs. I always 60 frames, then there was, about 2-7 frames less. And there are many lags! I have a q 9650 extreme @ 4 ghz and 3x 295 GTX. That should not happen so I have enough vram! How can it be?

    greeting

    Der Kutscher

Page 2 of 9 FirstFirst 123456 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •