Home
News
rFactor 2
rFactor 1
Forums
Contact
Company
Technology
Image Space Inc. YouTube rFactor 2 Twitter Image Space Inc. Google Plus rFactor 2 Facebook
ISI - Advertise
Try or Buy rFactor 2
$43.99/84.99 Windows Only PCDL
Download rFactor 2 Demo Now!

NOTICE Notice: This is an old thread and information may be out of date. The last post was 53 days ago. Please consider making a new thread.
Page 6 of 9 FirstFirst ... 23456789 LastLast
Results 101 to 120 of 173

Thread: TrackMap 0.9beta Plugin for rFactor2

  1. #101
    Goanna's Avatar

     rFactor 2 Validated PC Specification 

    Registered
    Jan 2012
    Location
    Ingham, Queensland, Australia
    Quote Originally Posted by mel1c View Post
    With the new Heartland Park Topeka - Full track, I do not get the "Full" track to display. I just get the Club option displayed. Same deal for the "Intermediate" version - it shows the Club
    Same with Mid Ohio, show the chichane track for both layouts...using plugin version 0.9a

  2. #102
    GauchoRS's Avatar

     rFactor 2 Validated PC Specification 

    Registered
    Nov 2011
    Location
    Brasil
    With new ISI Formula Masters DRS widget could be used.
    But I need help for the configuration of the keys (Buttom 8 of G27 (ON) and brake pedal (OFF)

    What should be written to the trackmapconf.txt?

  3. #103
    GauchoRS's Avatar

     rFactor 2 Validated PC Specification 

    Registered
    Nov 2011
    Location
    Brasil
    Different layouts within a track can be displayed using <ALT> + <0> (on keypad)

  4. #104
    mel1c's Avatar

     rFactor 2 Validated PC Specification 

    Registered
    Jan 2012
    Location
    San Jose, CA
    Quote Originally Posted by GauchoRS View Post
    Different layouts within a track can be displayed using <ALT> + <0> (on keypad)
    Bravo Gaucho, that works. For Topeka and Mid Ohio it does. For Maylasia is does not, but that's OK since the different layouts of that track display correctly by default.

  5. #105
    Goanna's Avatar

     rFactor 2 Validated PC Specification 

    Registered
    Jan 2012
    Location
    Ingham, Queensland, Australia
    Quote Originally Posted by GauchoRS View Post
    Different layouts within a track can be displayed using <ALT> + <0> (on keypad)
    yep, works for me...well done GauchoRS

  6. #106
    MS7XWDC's Avatar

     rFactor 2 Validated 

    Registered
    Oct 2011
    any updates ?
    Michael Schumacher -- 7 Times World Drivers' Champion

  7. #107
    fazerbox's Avatar

     PC Specification 

    Registered
    Oct 2010
    Location
    Palermo, Italy
    Quote Originally Posted by MS7XWDC View Post
    any updates ?
    Today or Tomorrow I will release TrackMapPlugin 0.91 with working DRS, new LCDs and same Fixes.

    I'm testing it with new rFactor2 Build 90, that was a surprise

    Actually it seems works without any changes.

    Max.

  8. #108
    Hoschi's Avatar

     PC Specification 

    Registered
    Nov 2011
    Location
    Germany
    nice fazerbox, looking forward to this release....
    -wenn jäger zu gejagten werden-

  9. #109
    fazerbox's Avatar

     PC Specification 

    Registered
    Oct 2010
    Location
    Palermo, Italy
    Released TrackMap 0.91Beta

    Enjoy,
    Max.

  10. #110
    rocketman's Avatar

     rFactor 2 Not Validated PC Specification Facebook profile 

    Newer Member
    Jun 2012
    Location
    Chile
    hello I updated directx and visual c++ but rfactor2 does not recognize my graphic card
    (nvidea gtx 540). in configure sim only show intel(R) HD graphics family, I selected procesador nvidea de alto rendimiento in control panel nvidea for rfactor2.exe.

    before to install track map 0.91 worked ok.

    Please somebody help me, with integrated graphics the game run very bad.

  11. #111
    fazerbox's Avatar

     PC Specification 

    Registered
    Oct 2010
    Location
    Palermo, Italy
    Quote Originally Posted by rocketman View Post
    hello I updated directx and visual c++ but rfactor2 does not recognize my graphic card
    (nvidea gtx 540). in configure sim only show intel(R) HD graphics family, I selected procesador nvidea de alto rendimiento in control panel nvidea for rfactor2.exe.

    before to install track map 0.91 worked ok.

    Please somebody help me, with integrated graphics the game run very bad.
    Uninstall Trackmap to see if it works ok.

    Delete d3d9.dll from rFactor2/core folder and remove Trackmapplugin.dll and Trackmap folder from rFactor2/Plugins

    Max.

  12. #112
    rocketman's Avatar

     rFactor 2 Not Validated PC Specification Facebook profile 

    Newer Member
    Jun 2012
    Location
    Chile
    obviously if I uninstall track map rfactor worked ok, but I need solution the problem with of my graphic card for I can use track map, because it's cool jajajaja

    thank you

  13. #113
    MS7XWDC's Avatar

     rFactor 2 Validated 

    Registered
    Oct 2011
    go top device mgr & check video card there

    re-install video card drivers
    Michael Schumacher -- 7 Times World Drivers' Champion

  14. #114
    rocketman's Avatar

     rFactor 2 Not Validated PC Specification Facebook profile 

    Newer Member
    Jun 2012
    Location
    Chile
    I installed the driver of graphic card, but that is not the problem, I tried with update beta nvidea but nothing
    I'm sure the problem is d3d9.dll I change the name that file and rfactor 2 detected the graphic card but obviously track map not worked
    but at least I know that file is the problem

    I've read that problem with d3d9.dll is responsibility of optiomus tecnology nvidea but I've not found a solution

    someone know what happens?
    Last edited by rocketman; 08-30-12 at 11:42 AM.

  15. #115
    MS7XWDC's Avatar

     rFactor 2 Validated 

    Registered
    Oct 2011
    copy your "Documents\rFactor2\Packages" folder so you can re-install them without re=downloading


    uninstall rf2


    then delete the C:\Program Files (x86)\rFactor2 folder


    install new build 107
    Michael Schumacher -- 7 Times World Drivers' Champion

  16. #116
    MS7XWDC's Avatar

     rFactor 2 Validated 

    Registered
    Oct 2011
    d3d9.dll crashes v 107 [as it did v 101]
    Michael Schumacher -- 7 Times World Drivers' Champion

  17. #117
    fazerbox's Avatar

     PC Specification 

    Registered
    Oct 2010
    Location
    Palermo, Italy
    Quote Originally Posted by MS7XWDC View Post
    d3d9.dll crashes v 107 [as it did v 101]

    I will do same tests this night when I will install Build 107.

    Thanks,
    Max.

  18. #118
    MS7XWDC's Avatar

     rFactor 2 Validated 

    Registered
    Oct 2011
    thx, just alerting you
    Michael Schumacher -- 7 Times World Drivers' Champion

  19. #119
    CarlitoQC's Avatar

     rFactor 2 Not Validated 

    Newer Member
    Aug 2012
    any possibility to use something else than d3d9.dll as it is not compatible with Nvidia Optimus technology

  20. #120
    mavericckk's Avatar

     PC Specification 

    Registered
    Feb 2012
    Location
    Brazil
    Build 107
    some pratice online and work fine for me.
    WIN 7 Ultimate 64 - MB ASUS M4A78T-E - PhenonII X6 1090t 3200 OC 3810 - VGA GTX 560 - 4GB DD3 Corsair 1600 - 1920x1080 27 Led Samsung

Page 6 of 9 FirstFirst ... 23456789 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •